0
Your Cart

ebook

De ideale gastheer/dame
Leer je hond zich uitstekend te gedragen wanneer de bel gaat en je bezoek hebt.

Komt dit jou bekent voor?

Blaft je hond en is hij niet te stoppen wanneer er bezoekers binnenkomen? Begint hij te plassen?

Misschien duwt hij zijn neus in het kruis van je bezoeker en sta je daar met rode wangen omwille van zijn ‘vieze’ manieren.

En dan heb je nog de honden die helemaal uit de bol gaan wanneer ze de bel nog maar horen….

Het kan beter!

Wil jij ook dat je hond netjes wacht tot hij vriendelijk en bescheiden de mensen mag begroeten? Zonder opspringen? Zonder blaffen? 
Of heb je een nieuwe pup en wil je hem/haar vanaf begin leren om zich goed te gedragen?

Met de juiste oefeningen kan je je hond leren hoe hij zich moet gedragen wanneer je bezoek hebt.

DIT IS INBEGREPEN IN DE EBOOK

Een PDF met 21 pagina’s vol tips en hoe je stap voor stap te werk gaat om je hond goed te leren gehoorzamen wanneer je bezoekers hebt.

+ BONUS 
Doe de test: hoe goed scoort jouw hond als gastheer/dame? Verdeeld over verschillende weken om de vooruitgang bij te houden. 

JOUW INVESTERING

Voor een hond die zich perfect gedraagt waneer de bel gaat en er bezoek is.

€75  (totale waarde)   nu slechts
€25

testimonial

Met het ebook van An heb je alle info bij de hand zodat je hond zich uitstekend gedraagt wanneer de bel gaat. De bijgeleverde bonus met test om zelf in te vullen is handig om te weten hoe ver je staat en waar je nog kan verbeteren. Het ebook geeft goede tips en leert je hoe je stap voor stap te werk gaat. Dit geeft je een duidelijk inzicht in de manier waarop honden leren. Ik raad deze ebook aan elk hondenbaasje aan!​
Valerie
Roemeense straathond

Wie ben ik?

Hallo mijn naam is An Wesenbeek
professionele hondengedragstherapeute,

Met een achtergrond als psychologe en meer dan 30 jaar ervaring als hondengedragstherapeute, stem ik honden en baasjes op elkaar af.

Dankzij mijn unieke aanpak heb ik al meer dan 3000 hondenbaasjes geholpen.

Waarom is mijn aanpak uniek?

De focus ligt
op de onderlinge relatie tussen baas en hond. Elke hond is anders en daarom zoeken we naar de methode die het beste past bij elke hond individueel. Elkaar begrijpen en inspelen op zijn signalen liggen aan de basis. Hierdoor creëren we een hond die niet alleen gehoorzaamt en duidelijke grenzen kent, maar ook enorm gelukkig is en de beste vriend van zijn baas.

U hebt onbeperkte toegang tot de ebook! Er is geen vervaldatum. Je kan de ebook doornemen op eigen tempo en de leerstof herbekijken wanneer je wil.

U kan betalen via Bancontact, Mastercard, Visa, Paypal of overschrijving.

Uw transactie- en betalingsgegevens worden rechtstreeks door ‘Stripe’, onze betalingsdienstaanbieder, behandeld met veilige encryptie en onder strikte banknormen. Uw credit card gegevens worden rechtstreeks naar de bank gestuurd en kunnen niet gelezen of geopend worden door andere partijen dan uw bank.

Deze ebook leert je de basis, zowel voor makkelijke als moeilijk opvoedbare honden. Stel dat je hond nog niet de ideale resultaten levert na het toepassen van de technieken in het ebook, kan het zijn dat er nog een individuele opvolging nodig is. Elke hond is immers uniek.
Ja de ebook is ook geschikt voor beginners. De werkwijze wordt heel duidelijk tot in detail uitgelegd en aangetoond. 
Nee. Dit ebook is enkel beschikbaar digitaal.
Aangezien dit een digitaal product is, is het niet mogelijk om een refund te ontvangen na aankoop. Heeft u het ebook per ongeluk dubbel aangekocht; stuur ons dan een mailtje en we retourneren de prijs van het dubbel aangekochte product.