0
Your Cart

Op afspraak

OP AFSPRAAK

In het gedragscentrum in Minderhout of Wijnegem, aan huis of via online coaching.

Bij ‘The Dog Academy’ ligt de focus op de onderlinge relatie tussen baas en hond. Het psychologisch aspect is wat men vaak vergeet of onderschat. 

Elke hond is anders en daarom zoeken we naar de methode die het beste past bij elke hond individueel. 

Elkaar begrijpen en inspelen op zijn signalen liggen aan de basis. Hierdoor creëren we een hond die niet alleen gehoorzaamt en duidelijke grenzen kent, maar ook enorm gelukkig is en de beste vriend van zijn baas.

Je kan bij ons terecht voor een individuele hondenles, een resultaatgerichte hondenbootcamp, puppybegeleidingonline cursussen of je angst voor honden overwinnen met therapie voor hondenfobie.

Individuele hondenles

Op een hondenschool of in een groepsles bereiken we vaak niet de gewenste resultaten. Elke hond heeft een eigen persoonlijkheid en karakter. Daarom is een gepersonaliseerde aanpak belangrijk en veel effectiever. Wil je dat jouw hond goed gehoorzaamt en zich helemaal thuisvoelt in je gezin? Dan ben je op de juiste plek.

Heel wat gedrag kan je af/aanleren of verbeteren. Het zit vaak kleine aanpassingen of simpelweg jouw hond zijn signalen leren begrijpen. Ontdek hoe de INDIVIDUELE HONDENLES te werk gaat.

Puppybegeleiding

Je puppy vanaf het begin juist opvoeden is zeer belangrijk. We raden aan om al een keer op puppybegeleiding te komen alvorens je je kleine viervoeter in huis hebt. Zo kan je al vanaf zijn of haar eerste stapjes in de buitenwereld, jouw pupje op de juiste manier verwelkomen in je gezin. Hierbij vermijd je heel wat toekomstige problemen. Puppybegeleiding is voor honden tot 4 maanden oud.

Ontdek meer over de PUPPYBEGELEIDING

Hondenbootcamp

Heb je al tal van manieren geprobeerd om je hond te laten gehoorzamen? Heb je zelf geen tijd om intensief te trainen? Is het gestelde gedrag te complex om zelf aan te pakken? Of ga je graag voor een intensieve aanpak waar jouw hond op enkele dagen gerichte resultaten bereikt.

Sorry tijdelijk worden er geen  HONDENBOOTCAMPS gepland

Hondenfobie

Als psychologe help ik kinderen en volwassen met de behandeling van hondenfobie om hun angst voor honden te overwinnen. Ontdek meer over HONDENFOBIE. 

Tarieven (incl.btw):

•  Persoonlijke analyse (1e les): 125 euro (éénmalig) (75 min)
•  Individuele les ter opvolging van een analyse: 65 euro ( 60 min.)
•  Puppybegeleiding tot 4 maanden: 65 euro (60 min.)
•  Hondenbootcamp met overnachting in huiselijke kring: 145 euro (excl. voeding)
•  Hondenfobie therapiesessie: 75 euro (60 min.)
•  Les aan huis: 125 euro (75 min.) +  0,50 cent per kilometer verplaatsingskosten. Lessen aan huis zijn enkel mogelijk NA een analyse in het gedragscentrum.

Lessen zijn mogelijk in het gedragscentrum te Wijnegem.

*Het exacte adres krijgt u na bevestiging van de afspraak.
Bij annulering, gelieve minstens 24uur op voorhand telefonisch te verwittigen. Zoniet zal het volledige bedrag toch worden aangerekend