OP AFSPRAAK

Bij ‘The Dog Academy’ ligt de focus op de onderlinge relatie tussen baas en hond. Het psychologisch aspect is wat men vaak vergeet of onderschat. Elke hond is anders en daarom zoeken we naar de methode die het beste past bij elke hond individueel. Elkaar begrijpen en inspelen op zijn signalen liggen aan de basis. Hierdoor creëren we een hond die niet alleen gehoorzaamt en duidelijke grenzen kent, maar ook enorm gelukkig is en de beste vriend van zijn baas.

Je kan bij ons terecht voor een individuele hondenles, een resultaatgerichte hondenbootcamp, puppybegeleiding of je angst voor honden overwinnen met therapie voor hondenfobie.

Individuele hondenles

Op een hondenschool of in een groepsles bereiken we vaak niet de gewenste resultaten. Elke hond heeft een eigen persoonlijkheid en karakter. Daarom is een gepersonaliseerde aanpak belangrijk en veel effectiever. Wil je dat jouw hond goed gehoorzaamt en zich helemaal thuisvoelt in je gezin? Dan ben je op de juiste plek.

Heel wat gedrag kan je af/aanleren of verbeteren. Het zit vaak kleine aanpassingen of simpelweg jouw hond zijn signalen leren begrijpen. Ontdek hoe de INDIVIDUELE HONDENLES te werk gaat.

Hondenbootcamp

Heb je al tal van manieren geprobeerd om je hond te laten gehoorzamen? Heb je zelf geen tijd om intensief te trainen? Is het gestelde gedrag te complex om zelf aan te pakken? Of ga je graag voor een intensieve aanpak waar jouw hond op enkele dagen gerichte resultaten bereikt.

Schrijf je hond in voor onze individuele en resultaatgerichte HONDENBOOTCAMP!

Puppybegeleiding

Je puppy vanaf het begin juist opvoeden is zeer belangrijk. We raden aan om al een keer op puppiebegeleiding te komen alvorens je je kleine viervoeter in huis hebt. Zo kan je al vanaf zijn of haar eerste stapjes in de buitenwereld, jouw pupje op de juiste manier verwelkomen in je gezin. Hierbij vermijd je heel wat toekomstige problemen.

Ontdek meer over de PUPPYBEGELEIDING

Maak een afspraak