0
Your Cart

Over

Betekent jouw hond zielsveel voor jou… dan ben je op de juiste plek! ​

Hallo, mijn naam is An
professionele hondengedragstherapeute.

Met een achtergrond als psychologe en meer dan 30 jaar ervaring, stem ik honden en baasjes op elkaar af.

Je kan bij mij terecht voor individuele lespuppybegeleiding of persoonlijke training van je hond tijdens een intensieve hondenbootcamp. Ontdek ook mijn ebook of mijn online cursus: ‘basisgehoorzaamheid’ vol met waardevolle video’s die je van thuis uit kan bekijken.

Regelmatig geef ik lezingen waar ik dieper inga op allerlei aspecten van hondengedrag. Ook help ik zowel volwassenen als kinderen met hondenfobie om hun angst te overwinnen.


Maandelijkse kan je mijn vaste rubriek ‘honden op bootcamp’ lezen in ‘Woef’ magazine.

Dankzij mijn unieke aanpak heb ik in meer dan 30 jaar tal van hondenbaasjes geholpen.

Waarom is mijn aanpak uniek?

De focus ligt op de onderlinge relatie tussen baas en hond. Elke hond is anders en daarom zoeken we naar de methode die het beste past bij elke hond individueel. Elkaar begrijpen en inspelen op zijn signalen liggen aan de basis. 

Hierdoor creëren we een hond die niet alleen gehoorzaamt en duidelijke grenzen kent, maar die ook in balans is en een goede relatie heeft met zijn baas.

Een jarenlange passie voor honden!

Hoe het allemaal begon…

Al van jongsafaan ben ik gepassioneerd door het gedrag van mensen en dieren.

Eerst deed ik mijn studie psychologie en werkte ik 18 jaar in de pleegzorg met mensen en kinderen… dan wou ik van mijn hobby mijn beroep maken en studeerde ik hondengedragstherapie. 

Tot op de dag van vandaag blijf ik studeren… kennis is macht!

Allereerste doggy dance wedstrijd in België

22 jaar geleden deed ik doggydance… op de allereerste doggydance wedstrijd in Belgie was ik erbij en eindigde ik als eerste. 

Later werd ik tweede op het Belgisch kampioenschap.

Hondenhotel waar de honden met elkaar konden spelen

Voor 17 jaar lang had ik een hondenhotel waar de honden samen konden spelen. Hierdoor kon ik de hondentaal jarenlang analyseren en tot in de details leren kennen.

De hondentaal is dan ook mijn stokstaartje. Een goede communicatie met je hond is super belangrijk. Door je hond beter te begrijpen, kan je nog meer inspelen op zijn noden en kan je hem ook laten weten wat jij belangrijk vindt. Dit komt jullie onderlinge relatie ten goede.

Puppies fokken op een hondvriendelijke manier

Zodra de pups oud genoeg zijn om contact te leggen, mogen ze door bezoekers, zowel kinderen als volwassenen geknuffeld worden. Door hen van jongs af aan buiten te laten ontlasten, wordt het begin van de zindelijkheidstraining in gang gezet. Dit maakt dat ze later in hun nieuwe thuis sneller zindelijk zullen worden.

Voordien fokte ik nestjes met zilveren labradors maar nu heb ik af en toe een nestje met havanezers.

 

Zoals ik zei, heb ik een diploma als psychologe. Je kan daarom bij mij ook terecht voor persoonlijke psychotherapie (zonder hond).

Hierbij ondersteun ik jou als persoon om aan de slag te gaan met jezelf en zo meer in je kracht te komen. 

Aan de hand van gesprekken en werkvormen die bij je passen, gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om te evolueren in de richten die jij wil en hoe jij kan groeien als persoon.

gratis pdf

HONDENTAAL: leer je hond begrijpen en ontdek wat hij je echt wil vertellen! 

De belangrijkste signalen van je hond die we vaak misverstaan en hoe er op inspelen om een uitstekende band te creëren + BONUS: interactieve hondentaal checklist.

Gelukt! Kijk snel je (spam)-inbox na en bevestig je e-mail adres 📩

Vul hierboven je gegevens in en ontvang meteen de gratis pdf in je (spam)-inbox!
*Je gegevens zijn veilig.