Opvoeden is niet gemakkelijk maar met kleine aanpassingen en de juiste tips kan je heel wat resultaten bereiken.

Het is belangrijk dat we de hondentaal leren begrijpen en we zo kunnen inspelen op de signalen van jouw hond.

Creëer een hond die niet alleen gehoorzaamt en duidelijke grenzen kent, maar ook enorm gelukkig is en jouw beste vriend.

Betekent jouw hond zielsveel voor jou... dan ben je op de juiste plek! ​

 
Hallo! Mijn naam is An, professionele hondencoach.

Met een achtergrond als psychologe en meer dan 30 jaar ervaring als hondengedragstherapeute, stem ik honden en baasjes op elkaar af.

Je kan bij mij terecht voor individuele lespuppiebegeleiding of persoonlijke training van je hond tijdens een intensieve hondenbootcamp. Ontdek ook mijn online cursus: ‘basisgehoorzaamheid van A-Z’ vol met waardevolle video’s die je van thuis uit kan bekijken.

Dankzij mijn unieke aanpak heb ik al meer dan 3000 hondenbaasjes geholpen.

Waarom is mijn aanpak uniek?

De focus ligt op de onderlinge relatie tussen baas en hond. Elke hond is anders en daarom zoeken we naar de methode die het beste past bij elke hond individueel. Elkaar begrijpen en inspelen op zijn signalen liggen aan de basis. Hierdoor creëren we een hond die niet alleen gehoorzaamt en duidelijke grenzen kent, maar ook enorm gelukkig is en de beste vriend van zijn baas.

Stemt honden en baasjes op elkaar af!

Je kan bij mij terecht voor individuele les, puppiebegeleiding of persoonlijke training van je hond tijdens een intensieve hondenbootcamp.

Regelmatig geef ik lezingen waar ik dieper inga op allerlei aspecten van hondengedrag. Ook help ik zowel volwassenen als kinderen met hondenfobie om hun angst te overwinnen.

Maandelijkse kan je mijn vaste rubriek ‘honden op internaat’ lezen in ‘Woef’ magazine.

Geniet ten volle van jouw hond zijn of haar leven lang!

Ik help je met de opvoeding van jouw hond om zo stap voor stap de ideale en aangename huishond te creëeren die perfect past in je gezin. Klinkt goed?

Download dan alvast mijn GRATIS PDF over hondentaal.

WAAIER hondentaall
duck the dog academy. hondenvoeding

Persoonlijk raad ik natuurvoeding van ‘DUCK’ aan als beste voeding voor je hond. Meer info over ‘Duck’ via deze link.