Individuele hondenles

Individuele hondenles

In het gedragscentrum of via online coaching.

Op een hondenschool of in een groepsles bereiken we niet altijd de gewenste resultaten. Elke hond heeft een eigen persoonlijkheid en karakter. Daarom kan een gepersonaliseerde  effectiever zijn. Wil je dat jouw hond goed gehoorzaamt en zich helemaal thuis voelt in je gezin? Dan ben je op de juiste plek.

Heel wat gedrag kan je af/aanleren of verbeteren. Het zit ‘m vaak in kleine aanpassingen of het kan al voldoende zijn om de signalen van je hond beter te leren begrijpen. Individuele lessen zijn mogelijk in het gedragscentrum (Minderhout), aan huis of via online coaching.

Hoe gaan we te werk?

Jouw persoonlijke hondenanalyse

Als je voor het eerst naar mij toekomt, ga ik de psychologische toestand van jouw hond in kaart brengen. Dit doen we door allereerst een persoonlijke hondenanalyse op te maken tijdens een gesprek (duurtijd 75 min). Ik stel tal van vragen terwijl ik ondertussen het gedrag van je hond observeer.

Aan de hand van de persoonlijke analyse kan ik ontdekken waarom jouw viervoeter bepaald gedrag vertoont en hoe we dit gaan oplossen of verbeteren. Ik bevraag wat jouw wensen en verlangens zijn. We stellen een doeltreffende strategie op waarmee je ook thuis aan de slag kunt gaan.

Individuele les ter opvolging

Het is mogelijk dat na de eerste persoonlijke analyse al je vragen beantwoord zijn en dat je met de tips al de gewenste resultaten kan bereiken. Indien gewenst kan je daarna nog meer langskomen voor  individuele lessen ter opvolging van de analyse. Deze lessen duren één uur waarbij we de resultaten bekijken en bijsturen waar nodig. Hierbij gaan we vooral praktijkgericht te werk.

Volgende tarieven (incl.btw) zijn van toepassing

•  Persoonlijke analyse in het gedragscentrum: 110 euro (éénmalig) – (duurtijd ± 75 min)

•  Gewone individuele les in het gedragscentrum ter opvolging van een analyse: 65 euro ( 60min.)

•  Individuele les aan huis: 110 euro ( 60min.) +  0,50 cent per kilometer verplaatsingskosten. Lessen aan huis zijn enkel mogelijk NA een analyse in het gedragscentrum.

* Het gedragscentrum is gelegen te Minderhout. Bij annulering, gelieve minstens 24uur op voorhand telefonisch te verwittigen. Zoniet zal het volledige bedrag toch worden aangerekend.

Het is ook mogelijk om je hond in het gedragscentrum op ‘BOOTCAMP’ te laten komen. Hierbij krijgt hij een intensieve training om hem in balans te brengen en zodat hij gehoorzaamt. Hierdoor kunnen jij en je hond weer volop van elkaar genieten. Heb je een puppy of ben je van plan om een puppy te kopen dan kan je ook bij mij terecht voor ‘PUPPYBEGELEIDING’.