0
Your Cart

Individuele hondenles

INDIVIDUELE HONDENLES

In het gedragscentrum in Minderhout of Wijnegem, aan huis of via online coaching.

Op een hondenschool of in een groepsles bereiken we niet altijd de gewenste resultaten. Elke hond heeft een eigen persoonlijkheid en karakter. Daarom kan een gepersonaliseerde  effectiever zijn. 

Wil je dat jouw hond goed gehoorzaamt en zich helemaal thuis voelt in je gezin? Dan ben je op de juiste plek.

Heel wat gedrag kan je af/aanleren of verbeteren. Het zit ‘m vaak in kleine aanpassingen of het kan al voldoende zijn om de signalen van je hond beter te leren begrijpen. 

Individuele lessen zijn mogelijk in het gedragscentrum (Minderhout), aan huis of via online coaching.

Kan je je niet verplaatsen of woon je te ver? Dan is ONLINE COACHING een optie! Via een videogesprek organiseren we een individuele les op een geschikt moment voor jou. Ter voorbereiding kan je eventueel een aantal filmpjes van je hond doorsturen zodat ik op die manier een analyse kan maken van het gedrag van jouw hond. Voor een afspraak via online coaching gelieve mij te contacteren via het contactformulier.

HOE GAAN WE TE WERK?
 
Persoonlijke analyse (1e les)

Als je voor het eerst naar mij toekomt, ga ik de psychologische toestand van jouw hond in kaart brengen. Dit doen we door allereerst een persoonlijke hondenanalyse op te maken tijdens een gesprek (duurtijd 75 min). Ik stel tal van vragen terwijl ik ondertussen het gedrag van je hond observeer.

Aan de hand van de persoonlijke analyse kan ik ontdekken waarom jouw viervoeter bepaald gedrag vertoont en hoe we dit gaan oplossen of verbeteren. Ik bevraag wat jouw wensen en verlangens zijn. We stellen een doeltreffende strategie op waarmee je ook thuis aan de slag kunt gaan. 
Dit is voor honden vanaf 4 maanden. Heb je een puppy? Ga dan voor puppybegeleiding.

Het is ook mogelijk om je hond in het gedragscentrum op 
‘BOOTCAMP’ te laten komen. Hierbij krijgt je hond een intensieve training met overnachting. Heb je een puppy (tot 4 maanden). Je hond kan enkel op bootcamp komen NA een eerste persoonlijke analyse.

Is het jouw 1ste keer in het gedragscentrum; maak dan een afspraak voor de persoonlijke analyse via de knop hieronder:

Individuele les ter opvolging
Het is mogelijk dat na de eerste persoonlijke analyse al je vragen beantwoord zijn en dat je met de tips al de gewenste resultaten kan bereiken. Indien gewenst kan je daarna nog meer langskomen voor  individuele lessen ter opvolging van de analyse. Deze lessen duren één uur waarbij we de resultaten bekijken en bijsturen waar nodig. Hierbij gaan we vooral praktijkgericht te werk.

Ben je al in het gedragscentrum geweest voor een analyse; maak dan een afspraak voor een individuele les ter opvolging via de knop hieronder:

Tarieven (incl.btw):                             

•  Persoonlijke analyse (1e les): 125 euro (éénmalig) (75 min)
•  Individuele les ter opvolging van een analyse: 65 euro ( 60 min.)
•  Puppybegeleiding tot 4 maanden: €65 (60 min.)
•  Hondenbootcamp met overnachting in huiselijke kring: 145 euro (excl. voeding)
•  Les aan huis: 125 euro (75 min.) +  0,50 cent per kilometer verplaatsingskosten. Lessen aan huis zijn enkel mogelijk NA een analyse in het gedragscentrum. 

Ben je nog nooit in het gedragscentrum geweest; boek dan eerst een analyse
Lessen zijn mogelijk in het gedragscentrum te Minderhout of Wijnegem.

*Het exacte adres krijgt u na bevestiging van de afspraak.
Bij annulering, gelieve minstens 24uur op voorhand telefonisch te verwittigen. Zoniet zal het volledige bedrag toch worden aangerekend