0
Your Cart

Bootcamp voor honden

HONDENBOOTCAMP

Inclusief overnachting in huiselijke kring. Bootcamp is enkel mogelijk voor kleine honden en middenslag honden.

Als je hond voor de eerste keer op bootcamp, plannen we eerst een analyse in. Hier gaan we eerst de psychologische toestand van jouw hond in kaart brengen. Maak een afspraak voor een analyse een via de knop hieronder.

Heb je al tal van manieren geprobeerd om je hond te laten gehoorzamen? Heb je zelf geen tijd om intensief te trainen? Is het gedrag van je hond te complex om zelf aan te pakken? Of ga je graag voor een intensieve aanpak waar jouw hond op enkele dagen gerichte resultaten bereikt.


Hoe gaan we te werk?

Je hond kan op bootcamp komen nadat we zijn gedrag volledig in kaart hebben gebracht via een individuele analyse. We bespreken samen welke problemen er zich voordoen of waarop je je hond wil verbeteren. Aan de hand hiervan bepalen we de juiste strategie en kijken we hoeveel dagen jouw hond nodig heeft. Je kan zelf kiezen hoelang hij op bootcamp komt. Wanneer je op dat moment zelf met vakantie gaat, kunnen er ook een aantal hoteldagen voor de hond aan gekoppeld worden. Tijdens het verblijf laat ik regelmatig weten of je hond het goed doet en hoe de trainingen verlopen.

BONUS! Wanneer je je hond weer komt afhalen, toon ik de video’s van de trainingen. Hierbij leg ik je uit hoe de bootcamp is verlopen en hoe je hierop zelf kan verder bouwen zodat het nieuwe gedrag zo goed mogelijk behouden blijft.

DE bootcamp is een leuke ervaring voor honden! Dit omdat ze heel veel positieve aandacht krijgen, kunnen spelen en veel bewegen. Daarbij overnachten ze in huiselijke kring zodat ze zich heel comfortabel voelen.

Tarieven (incl.btw):

•  Persoonlijke analyse (1e les): 125 euro (éénmalig) (75 min)
•  Hondenbootcamp met overnachting in huiselijke kring: 145 euro (excl. voeding)

Komt je hond voor de eerste keer op bootcamp? Plan dan hieronder eerst een analyse in.