Bootcamp voor honden

Hondenbootcamp

In het gedragscentrum in Minderhout.

Heb je al tal van manieren geprobeerd om je hond te laten gehoorzamen? Heb je zelf geen tijd om intensief te trainen? Is het gedrag van je hond te complex om zelf aan te pakken? Of ga je graag voor een intensieve aanpak waar jouw hond op enkele dagen gerichte resultaten bereikt.

Schrijf je hond in voor onze individuele bootcamp in het gedragscentrum! Locatie: Minderhout.

Hoe gaan we te werk?

Je hond kan op bootcamp komen nadat we zijn gedrag volledig in kaart hebben gebracht via een individuele analyse. We bespreken samen welke problemen er zich voordoen of waarop je je hond wil verbeteren. Aan de hand hiervan bepalen we de juiste strategie en kijken we hoeveel dagen jouw hond nodig heeft. Je kan zelf kiezen hoelang hij op bootcamp komt. Wanneer je op dat moment zelf met vakantie gaat, kunnen er ook een aantal hoteldagen voor de hond aan gekoppeld worden. Tijdens het verblijf laat ik regelmatig weten of je hond het goed doet en hoe de trainingen verlopen.

BONUS! Wanneer je je hond weer komt afhalen, toon ik de video’s van de trainingen. Hierbij leg ik je uit hoe de bootcamp is verlopen en hoe je hierop zelf kan verder bouwen zodat het nieuwe gedrag zo goed mogelijk behouden blijft.

Een bootcamp is geen strafkamp maar wel een leuke ervaring voor honden! Dit omdat ze heel veel positieve aandacht krijgen, kunnen spelen en veel bewegen.

Tarief bootcamp (incl.btw)

•  Eerste individuele analyse in het gedragscentrum: 110 euro (éénmalig) – (duurtijd ± 75 min)

•  Hondenbootcamp in het gedragscentrum: 95 euro per dag voor training + 30 euro per nacht verblijf in hondenhotel 4Paws (voeding niet inbegrepen).

*Bij annulering, gelieve minstens 24uur op voorhand telefonisch te verwittigen. Zoniet zal het volledige bedrag toch worden aangerekend.