0
Your Cart

Puppybegeleiding

PUPPYBEGELEIDING

In het gedragscentrum in Minderhout of Wijnegem | via online coaching.

Je puppy vanaf het begin juist opvoeden is zeer belangrijk. We raden aan om al een keer op puppybegeleiding te komen alvorens je je kleine viervoeter in huis hebt. 

Zo kan je je pup al op de juiste manier verwelkomen in je gezin en kan je heel wat toekomstige problemen vermijden.

Puppybegeleiding is mogelijk in het gedragscentrum (Minderhout) of via
online coaching.

Hoe gaan we te werk?

In de individuele lessen voor pups ga ik allereerst vragen welke plannen je hebt met je hond en hoe je wil dat hij zich zal gedragen in de toekomst. Daar kunnen we dan geleidelijk aan naartoe werken. 

Ik leg uit hoe je een pup op een positieve manier kan duidelijk maken wat je van hem verlangt.
De basis is  zitten, liggen, blijven, volgen en apporteren.

Ook leren om niet op te springen, niet aan de lijn trekken e.d. komen aan bod. Stel dat je ook bepaalde kunstjes wil leren dan kan dat allemaal…

 

Tarief (incl.btw):

•  Puppybegeleiding tot 4 maanden: €65 (60 min.)
 

=> Voor pups tot 4 maanden (of voor aankoop). Al vooraleer je een pup hebt, kan je op les komen om te bekijken welk ras het beste in jouw situatie zou passen. Je krijgt dan meteen ook een heleboel tips mee zodat je de eerste dagen en weken weet hoe je je pup goed kan begeleiden. Als je al een pup hebt, geef ik advies op maat en leer ik hoe je je pup kan opvoeden en trainen zodat hij/zij kan uitgroeien tot de superhond die je je altijd al gewenst had. 
 

Lessen zijn mogelijk in het gedragscentrum te Minderhout of Wijnegem.

*Het exacte adres krijgt u na bevestiging van de afspraak.
Bij annulering, gelieve minstens 24uur op voorhand telefonisch te verwittigen. Zoniet zal het volledige bedrag toch worden aangerekend